Voor wie?

Bij ons kan iedereen vanaf het 2e kleuter judo aanleren. In september en oktober zijn er 8 gratis opeenvolgende initatielessen voorzien. Wenst u zich echter tijdens een lopend seizoen in te schrijven, heeft u recht op 4 gratis opeenvolgende initiatielessen. In deze gratis lessen zijn alle verzekeringen inbegrepen. U hoeft zich pas na deze lessen in te schrijven.

Wat kost het?

Judoclub Tielt wil de prachtige judosport toegankelijk maken voor iedereen en houdt daarom de kosten zo laag mogelijk! Meer zelf, onze club is één van de goedkoopste in België.

De jaarlijkse bijdragen zijn de volgende:

• Kleuters:                        70,00 EUR (verzekering inbegrepen)
  • - 18 jaar:                        100,00 EUR, 2de kind 95 EUR, 3de kind 90 EUR (verzekering en deelname aan competitie inbegrepen)
  • + 18 jaar:                       110,00 EUR (verzekering en deelname aan competitie inbegrepen)

Wanneer?

Al onze trainingen zijn steeds toegankelijk voor alle leden van de Vlaamse Judofederatie die een geldige vergunning hebben.

Gordelovergang?

Volgende gordelovergang 18 januari 2020

Hier kan je de eindtermen vinden voor de gordelovergang naar geel, oranje, blauw en bruin.
Volgende link toont de eindtermen grafisch.